Szerviz

Hivatalos Kyocera Viszonteladó és Szervizpartner.

A Starcopy Kft. irodatechnika szerviz 23-éves tapasztalattal vállalja analóg és digitális fénymásolók, nyomtatók, multifunkciós eszközök, plotterek javítását és karbantartását.

A megrendelőnek lehetősége van az eseti javítással, karbantartással és a teljes körű üzemeltetési szerződéssel történő szolgáltatásunkat választani.

Szervizes csapatunk készen áll a vevők igényeinek gyors és minőségi kiszolgálására. Mindezt gyártói szerviztámogatásával valósítjuk meg. A Kyocera márkákon kívül természetesen vállaljuk egyéb forgalmazók termékeinek javítását. Nyugodtan fordulhatnak hozzánk, Canon, Samsung, HP, Develop, Epson, Brother, Sharp, Lexmark, OCE, OKI készülékekkel. Partnereinken keresztül az ország egész területén képesek vagyunk ellátni a szervizfeladatokat.

Szervizünk szaktanácsadással és az irodatechnikai készülékek megfelelő kellékanyaggal történő ellátásával is segít ügyfeleinek. Az irodatechnikai költségek optimalizálása érdekében helyszíni felméréssel segítjük a partnereink költségeinek megállapításában. A felhasználói, nyomtatási  igényeinek és szokásainak figyelembevételével javaslatot teszünk alacsonyabb költséggel történő üzemeltetésre.

Kapcsolat